Trending News
HomeАпартаментиВъзхитителен интериор на апартамент в Одеса от студио YoDezeen

Възхитителен интериор на апартамент в Одеса от студио YoDezeen

Дизайнерско студио YoDezeen наскоро представи едни от последните си проекти, а именно редизайн на апартамент в Одеса. Интериорът е интересна смесица от модерни и традиционни стилове, а впечатляващия резултат от тази колаборация е очевиден още от входа на апартамента.

Двете страни на коридора са коренно различни, наподобяващи Северното и Южното полукълбо. Виждаме класическа стена, украсена с традиционни орнаменти, контрастирана от минималистичните панели, с които е облечена противоположната страна на коридора – тандем от стилове, които взаимодействат повече от хармонично.Оформлението на жилището е проектирано така, че веднага след входната врата се озоваваме в голямото отворено пространство, което съчетава кухнята, трапезарията и хола. Тази зона е оборудвана с модерни италиански мебели, както и дизайнерски мебели от украински произход, като кухненският остров е облицован с порцелан от всички страни. Класическото настроение в това на пръв поглед модерно пространство се продължава от класическите корнизи на тавана и използването на традиционния модел за полагане на паркета.
Интериорът на спалнята изглежда далеч по-динамичен от това, което виждаме при другите пространства. Тук дизайнерите решават да експериментират с богати цветове, като огнено оранжевата табла над леглото на фона на боядисаната в синьо стена. Срещу леглото откриваме гланцираната черна стена, която отделя зоната за спане от гардероба и е идеалното място за монтиране на телевизора, който изглежда скрит на пръв поглед.Основната спалня разполага със собствена баня, която също ни изненадва с интересни решения. Докато си лежат във ваната, собствениците могат да се възхищават на отражението си и да гледат любимите си филми на вградения в стъкления панел монитор. За облицовка на банята е използван бял камък, съчетан с решена в синьо стена зад ваната.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment