НачалоАпартаментиУникално красив и функционален апартамент в Одеса

Уникално красив и функционален апартамент в Одеса

Събрал в себе си много добри идеи и творчески комбинации от цветове, този апартамент намиращ се в стария град Одеса, силно привлече вниманието ми. Интериорният дизайн на жилището е дело на украинския дизайнер Ino Getiashvili. Забелязва се експлозия от цветове и стилове, което е една смела постъпка от страна на дизайнера, но пък крайния резултат е невероятен.
Цветната и ведра обстановка посреща собствениците още от входа и не спира да ги преследва навсякъде в апартамента. Грабващите погледа, бели надписи върху черния кухненски плот са в състояние да заредят с оптимизъм и най-мрачния и тъжен гост на този дом. Целият апартамент е зареден с позитивизъм и подтиква към щастливи емоции. Само си представете как бихте се почуствали, ако се  приберете от работа и това е вашето жилище. Дали ще ви измъчват още ежедневните проблеми или обратното – ще бъдете погълнат от вдъхновяващата атмосфера и предразположен към други мисли и емоции?

[adrotate banner=“6″]

[dropcap]Красота и стил[/dropcap]

Това са двете думи, които най-точно описват интериорния дизайн на апартамента. Творческото мислене на неговия дизайнер играе важна роля в изграждането на крайната му визия – топлата и приятна обстановка, системите за осветление, текстурите и оживения микс от цветове. Според мен този страхотен модерен дом е идеален за младата двойка, които са негови собственици.

[adrotate banner=“6″]

А вие намирате ли апартаментът за привлекателен ?


 

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.