HomeКъщиОчарователна малка къща на колела [ +Видео ]

Очарователна малка къща на колела [ +Видео ]

Хубаво е, когато се сблъскваме с невероятните идеи на обикновени хора, а още повече, когато те са постигнати въпреки ограничения бюджет. Точно такъв е и наскоро завършеният дом на колела, чиито горди собственици Андрю и Габриела Морисън са съумели да проектират и построят удобен и уютен дом, който е по джоба им.

Нетрадиционната къща е с обща площ от оскъдните 20,5 м², но това не е попречило на собствениците да включат в проекта на бъдещия си дом всичко, от което имат нужда. Това включва напълно оборудвана кухня, трапезария за двама, баня с тоалетна, таванска спалня и огромно стълбище с много място за съхранение.

Най-интересното от всичко е, крайната цена на проекта. Семейство Морисън са успели да изградят своя дом мечта, който могат да вземат със себе си, дори на край света и това им е струвало само $33,000. В тази цифра, влиза и цената на мебелите, електроуредите и конструкцията за предвижване на къщата, невероятно нали?

Ако сте впечатлени от този наистина интересен и грабващ проект, не забравяйте да разгледате и другите къщи на колела, за които сме писали в нашето издание.

Не забравяйте да прегледате и видеото, което е виртуална разходка в дома на гостоприемното семейство Морис.


ocharovatelna-malka-kashta-na-kolela-video-4g ocharovatelna-malka-kashta-na-kolela-video-6g

ocharovatelna-malka-kashta-na-kolela-video-910g ocharovatelna-malka-kashta-na-kolela-video-9g ocharovatelna-malka-kashta-na-kolela-video-913g ocharovatelna-malka-kashta-na-kolela-video-912g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.