НачалоАпартаментиУникален и пълен с идеи интериор на малък апартамент

Уникален и пълен с идеи интериор на малък апартамент

Проектът за жилище, който ще разгледаме днес е предназначен за млади двойка. Представете си, че и двамата са в началото на своята кариера и търсят нещо, така да се нарече „временно“, което да е едновременно малко, достатъчно удобно, приятно за живеене и не много скъпо. Е, ако се замислите, постигането на всичко това е доста голямо предизвикателство и както изглежда екипа на дизайнерското студио int2architecture обича предизвикателствата, след като се заема с това.

unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-1g

От студиото представят един много интересен и пълен с креативни идеи дизайн за малко жилище, който цели да задоволи всички нужди на младите двойки и то на приемлива цена. На пръв поглед жилището изглежда наистина малко и тясно, но вгледате ли се по-внимателно в детайлите ще откриете един комфортен, приятен и модерен интериор, предразполагащ към почивка и прекарване на приятни моменти у дома.

В случая, идеите на дизайнерите са приложени в двустаен апартамент с обща площ от 40 м². Дизайнът е фокусиран върху визуалното разделяне на стаите на малки и функционални зони, без излишни стени, които биха затворили и без това малките пространства. По този начин, в скромното жилищно пространство са поместени спалня с домашен офис, дневна, трапезария, кухня, коридор с гардероб, баня и добри мини помещение за пране. Остъкленият балкон е превърнат в нежно и тихо кътче, което може да предложи маса за двама, както и тишина за усамотяване с книга или чаша вино в ръка.

Интересно е как всяко ъгълче има своето рационално предназначение, а що се отнася до местата за съхранение, малкото жилище меко казано „прелива“ от тях. Приятно вдъхновение …

unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-2g unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-3gf unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-4gunikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-5g unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-6g unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-7gunikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-8g unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-9g unikalen-i-palen-s-idei-interior-na-malak-apartament-910g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.