HomeДетска стаяОбзавеждане за детска стая в LEGO стил

Обзавеждане за детска стая в LEGO стил

Няма дете, което да не харесва LEGO и необятния свят от малки човечета и техните замъци, къщи, мостове, коли и космически кораби, които могат да се създадат от конструкторите LEGO. Вдъхновени именно от връзката между децата и известните конструктори, дизайнерите от мебелната компания Lola Glamour ни представят колекция от мебели за детска стая в LEGO стил.

obzavejdane-za-detska-staq-v-lego-stil-1g

Ръчно изработените мебели се открояват с интересни цветове, познати ни от детските конструктори и нестандартни форми, привличащи вниманието на децата. Подобно раздвижено и интересно обзавеждане би се вписали във всяка модерна детска стая. Освен визуално красивият си дизайн, мебелите се открояват и със своята функционалност, като предлагат много и различни места за съхранение на предмети, а всички знаем – в една детска стая мястото никога не стига. Интересно е как шкафовете, чекмеджетата и нишите са вградени в креативните дървени мебели, така че да не изпъкват значително, но да са там, когато ви потрябват. Това е възможно, благодарение на различните по размер и цвят LEGO блокчета, които освен като декорация, служат и като вратички, дръжки и други.

Мебелите са наистина интересни, а освен това биха приповдигнали духа на децата ни, чрез добавяне на закачлива и подтикваща към игри атмосфера, благодарение на своя цветен и раздвижен дизайн.

obzavejdane-za-detska-staq-v-lego-stil-2g obzavejdane-za-detska-staq-v-lego-stil-4g obzavejdane-za-detska-staq-v-lego-stil-5g obzavejdane-za-detska-staq-v-lego-stil-6g obzavejdane-za-detska-staq-v-lego-stil-3g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.