Trending News
HomeАпартаментиУютен и модерен апартамент в Сингапур от KNQ Associates

Уютен и модерен апартамент в Сингапур от KNQ Associates

Дизайнерите от KNQ Associates току що са завършили един от последните си проекти – апартамент в Сингапур, проектиран за млада двойка. Жилището се намира на 15-ия етаж на новопостроена сграда с прекрасна гледка.

На входа на апартамента стой очерователна дървена преграда, която представлява преплетени дървени плоскости, служещи за поставки на свежи цветя и декорации.

Интериорният дизайн е вдъхновен от природната естетика, а доказателство за това е използването на материали като камък, дървени елементи и копринени тапети за стените в съчетание с уникални мебели.

uiuten-i-moderen-apartament-v-singapur-ot-knq-associates-1g

Цялото модерно пространство е в земни тонове, а дървените детайли осезаемо засилват усещането за уют и топлина.

Във всекидневната забелязахме нещо много интересно, а именно декоративно огънатата стена срещу дивана. Там е поставен и големия телевизор, а заобленият ъгъл напълно съвпада с цялостната концепцията на интериора.

На отсрещната стена е поставен огромен шкаф с много отделни помещения, което осигурява много място за съхранение на вещи. Също така, този шкаф е и мястото, където е поместена постоянно нарастващата колекция от вина на собствениците.

Кухнята е с бели мебели и червени стени, а на пода отново са поставени плочки в земен цвят. Зад кухнята, в самия край на апартамента, се намират спалните . Двете спални са с различни интериори и като цяло с различен темперамент, но и двете са много уютни и предразполагат към релаксация.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.