HomeАпартаментиТих и хармоничен апартамент в Майорка

Тих и хармоничен апартамент в Майорка

Много хора си представят мечтания дом като красива къщичка, някъде в тих и спокоен район с много растителност и красиви гледки. За други идеалното жилище е просто апартамент с интересен и приветлив интериор, в който да се наслаждават на приятните семейни мигове. Точно такъв апартамент ще ви покажем в тази статия.

Разположено в Майорка, това красиво жилище ще ви изненада с визията си и най-капризните от вас. Цветовете, материалите и текстурите са прекрасно съчетани и балансирани, атмосферата е гостоприемна и релаксираща.

 Тих и хармоничен апартамент в Майорка

Апартаментът е с модерно излъчване, въпреки че са запазени някои от оригиналните елементи на сградата, която е строена в края на 19 век. Общата площ е 95 кв. м, които са предостатъчни за един уютен дом с тих и комфортен интериор.

Декорът е семпъл, има приятен външен вид, благодарение на акцентите от индустриалния стил, които могат да се забележат във всяка стая. Тук намираме нещо много интересно, което прави жилището уникално  – мебели, проектирани от самия собственик.

Всички стаи са изпълнени с много естествена светлина, но най-вече това се забелязва в просторния хол. Той притежава много и големи прозорци, снабдени с вертикални щори, които лесно могат да го превърнат в по-интимно място, когато се налага. В спалнята откриваме още от индустриални стил, смесен с нежни декори. Тя притежава собствена баня и вграден дрешник.

Какво мислите за апартамента ? Може да споделите мнението си с нас, като използвате формата за коментари в края на статията.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.