Trending News
HomeАпартаментиСблъсък на стилове в елегантния пентхаус, Nussberg

Сблъсък на стилове в елегантния пентхаус, Nussberg

Нашият екип много обича творческите интериори, както може би повечето от вас. Когато един интериорен дизайн е не просто “добре свършена работа”, а в него са вложени много чувства и креативни идеи, тогава той се превръща в произведение на изкуството. Когато за първи път видяхме този пентхаус, намиращ се във Виена, всички от екипа бяхме на едно мнение – това е жилище, което ще бъде запомнено от всеки един, който го е разгледал. Интериорният проект е дело на студиото Beef Architekti, които са се погрижили за всеки един каприз на своя клиент.

Дизайнът е изящен, съчетал в себе си елегантността на модерните декори с уюта и топлината, които предлагат “селските”  елементи на интериора. Като казваме “селски”, не си представяйте раздърпани и прашни пердета – напротив, под “селски” ние имаме предвид декоративни елементи с провинциален стил, които както сами ще забележите, правят това жилище уникално и гостоприемно. Сблъсък на стилове в елегантния пентхаус, Nussberg Мезонетът е разположен на красив зелен хълм, в сградата на стар виенски хотел с външна вита стълба. Именно тази локация предлага спокойни житейски условия, чрез смесване на естественото усещане и съвременния комфорт. Дървените подове, столовете и различните нюанси на кафявото, които  се срещат във всяка стая, придават натурален вид на обстановката и те карат да се чувстваш като в уютна вила. От друга страна, модерните картини и пъстроцветните черги балансират домашната обстановка като елементи на съвременния дом. Резултатът : закачлив, светъл и модерен дом.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.