HomeДекорация3 Интересни начина да опаковате Коледните подаръци

3 Интересни начина да опаковате Коледните подаръци

[dropcap style=”circle” title=”К”]оледни и Новогодишни празници предстоят и са все по-близо, а това е отлична възможност не само да прекарате тези дни с роднини и приятели, но и да ги зарадвате с хубави подаръци, грижливо опаковани в цветна хартия и подарени с много любов. Много от вас ще изберат да закупят подаръчно пликче или служителите в магазина да опаковат подаръка, но замисляли ли сте се, какво послание носи ръчно опакования подарък? Освен, че ще се забавлявате, докато правите интересни форми и комбинирате цветна хартия, подаръка ще съдържа много повече стойност, характер и лично послание, ако е опакован от самите вас.

Има много интересни начини за опаковане на малки и средно големи подаръци и за да ви улесним, в днешната статия ще ви покажем подробно как, с помощта на какво и защо да опаковате собственоръчно.

ЗАБЕЛЕЖКА : Преди да започнете, ще е хубаво да сте си приготвили опаковъчна хартия. Ако имате старата такава, се уверете, че тя не е намачкана, сгъвана или избеляла. Хубаво е да се спрете на един искрящ цвят, който ще привлича внимание, като златисто, сигнално зелено или червено.

1. Стил бонбон

5-interesni-nachina-da-opakovate-kolednite-podaratsi-1g

Това е един от най-популярните и лесни за изпълнение тип опаковка на подарък. Тя предизвиква силни емоции у всеки, получил такъв подарък, особено у най-малките. Така, че ако още не сте решили как да опаковате тоалетна вода, бижу или изискан шоколад, ето ви една страхотна идея.

Ще се нуждаете от :

  • Опаковъчна хартия с размери 30 х 30 см или по-голяма (в зависимост от големината на подаръка)
  • Подаръка с неговата кутия
  • Ножица и тиксо
  • Цветни ленти

5-interesni-nachina-da-opakovate-kolednite-podaratsi-1-1g

2. Празнична топка

Семпъл и оригинален – така най-лесно може да се опише този вариант за опаковане на Коледен подарък, който лесно може да си направите в домашни условия. Отново ще са ви нужни същите “инструменти”, като в по-горния пример, но този път ще се нуждаете и от хартиена декоративна топка, която може да намерите в по-големите магазини за декорации.

5-interesni-nachina-da-opakovate-kolednite-podaratsi-2g

3. Опаковка с лично послание

Този метод е много  интересен, когато искате да докажете на някого, че той означава много за вас. Друг, който ще се зарадва да види името си, или първата буква от него под елхата, са децата,у  които гарантирано ще създадете моменти на голяма радост и вълнение.

Тук ще се наложи да отпечатате необходимите букви на принтер, след което да ги изрежете и пренесете контурите им върху по-дебела цветна хартия (картон). След това просто изрежете внимателно по очертанията и залепете/захванете буквата за вече опакованата кутия.

5-interesni-nachina-da-opakovate-kolednite-podaratsi-3g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.