HomeАпартаментиСвеж и практичен апартамент, проектиран за младо семейство

Свеж и практичен апартамент, проектиран за младо семейство

Днес ще разгледаме един проект, който въпреки че все още не е завършен, неговата 3D визуализация ни дава възможност да разгледаме всичките му стаи, както и шанс да откраднем някоя друга идея, тъй като той предлага доста. Както става ясно от заглавието, интериорът на жилището е предназначен за младо семейство, а неговото актуализиране се налага, тъй като семейството чака бебе.

svej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-1g

Жилището е с големина от 54 м², а автори на проекта са дизайнерите от базираното в Русия студио Mango. Изразени са много детайли, които подчертават вкуса и предпочитанията на собствениците, но и умело са внесени мебели и приспособления, които да отговарят на бъдещите нужди на семейството. Промените по етажния план са изключително малко. Цялата магия, която ще се случи тук е на база визуални актуализации, така че малкото жилище да се превърне в удобно и свежо семейно гнездо.

 Забелязват се ясно отделени зони, като всекидневна, кухня и трапезария, мини офис, спалня с кът за бебе и прекрасна баня. Ярките бели, бежови и кремави нюанси са основните в интериора, докато акцентиращите цветове са по-ведри, като виолетово, розово, оранжево и жълто. Като цяло, цветовата палитра в жилището е много добре подбрана. Тя създава динамика и игривост в пространството и допринася за създаването на един естетически красив и модерен интериор.

Освен, че е свеж и уютен, новият интериор на жилището ще внесе няколко нови функции и отделни зони, които да допринесат за спокойния и удобен живот на собствениците. Приобщаването на терасите към жилищните площи, както в спалнята, така и във всекидневната дава възможност за създаването на голям гардероб, малък домашен офис и удобен кът, предназначен за очакваното бебе.

Разгледайте всички детайли на тази прекрасна визуализация и не забравяйте да си запазвате всяка идея, която ви се стори интересна.

svej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-2g svej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-3g svej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-4gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-5gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-6gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-7gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-8gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-9gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-910gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-911gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-912gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-913gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-914gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-15gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-916gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-917gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-918gsvej-i-praktichen-apartament-proektiran-za-mlado-semeistvo-919g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.