HomeАпартаментиМалък апартамент с хол, кухня и трапезария в едно помещение

Малък апартамент с хол, кухня и трапезария в едно помещение

Това, което ни кара да обединим кухнята и всекидневната на първо място е липсата на място, но и не само. Възможността да общуваме с лекота също не е за подценяване, както и факта, че сервирането на храна е далеч по-удобно. Има си и своите негативни страни, като миризмите, невъзможността за уединение и други, но като цяло, според нас удобствата са повече. И знаейки, колко е трудно понякога да се справите с подобно обединяване, ние се стремим да ви покажем едни от най-интересните и идеини примери, на които попадаме. Днешния апартамент е един от тях и силно се надяваме да ви хареса.

malak-apartament-s-hol-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-1g

Цялата жилищна площ на малкият апартамент е 40 м², но определено изглежда по-голям. Проектът на жилището е направен за млада двойка, имаща много приятели, които се предполага, че често ще се отбиват на гости – за вечеря или за следобедно кафе. И въпреки, че пространството не е от най-големите, жилището предлага уютен хол с трапезария и кухненски кът, малка спалня, просторен гардероб и санитарен възел.

Интериорът е предимно в модерен стил, с изчистени и прави линии. Забелязваме присъствието на много шкафове и други места за съхранение, което е голямо удобство в случаите на недостиг на пространство. Усеща се чувство на уют и топлина и това е благодарение на естествените цветове на дървото, което тук откриваме в големи количества. В съчетание с добре подбраните цветни акценти, като тюркоаз, зелено и лилаво, интериора предлага една спокойна атмосфера, в която въпреки малкото пространство нищо не липсва.

Наблегнато е на похватите за спестяване на място, като използването на многофункционални мебели и такива с минималистичен дизайн, както и поставянето на плъзгащи врати. Преминаватето на интериора от една стая в друга става плавно, а дървото е неделима част от визията на всяко помещение.

malak-apartament-s-hol-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-2g malak-apartament-s-hol-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-3g malak-apartament-s-hol-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-4gmalak-apartament-s-hol-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-5gmalak-apartament-s-hol-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-6gmalak-apartament-s-hol-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-7gmalak-apartament-s-hol-kuhnq-i-trapezariq-v-edno-pomeshtenie-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.