Trending News
HomeАпартаментиЕдна наистина добра идея за малък апартамент [29 m²]

Една наистина добра идея за малък апартамент [29 m²]

Малките жилища, които така или иначе са често срещано явление у нас, могат да се превърнат в наистина добро място за живеене, когато към интериора им се постъпи креативно и се използват добри идеи. В днешната статия, ще ви покажем един пример за използване на смели и различни идеи в тесни пространства и по-точно на една конкретна, която реорганизира цялото жилище.

edna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-1g

Малкото жилище с площ от 29 m², предлага функционален и разчупен интериор, благодарение на който, тук можем да видим всички предпоставки за приятен и комфортен живот. Оборудван е с дневна зона, трапезария,  кухня, спалня, баня и коридор. Апартаментът разполага с множество големи прозорци, благодарение на които, мястото изобилства от слънчева светлина и усещането за простор е на лице. Стаите са взаимосвързани, без излишни стени и врати, което прави жилището много по-ефирно и удобно.

Мебелите, както и повечето детайли са с изчистени линии, но в същото време са много приятни, изглеждат удобни и функционални, придавайки топлина и гостоприемство на пространството. Цветовете са предимно светли, което е логичен избор за толкова малко помещение. Доминиращият цвят е белия, а естествения цвят на дървото го допълва и допринася за уютното усещане в жилището.

Тук откриваме една много хитра идея, която сме ви показвали и преди в друга наша статия (Гениална идея за малък апартамент). Става въпрос за изграждането на платформа, която разделя стаята на две нива и по този начин, пространството под платформата може да бъде използвано за различни цели. Тук върху изграденото второ ниво е поставена спалнята, която е разделена от всекидневната зона с преграда и така до голяма степен е постигнато необходимото неприкосновение.

edna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-2g edna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-3g edna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-4gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-5gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-6gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-7gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-8gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-9gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-910gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-911gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-912gedna-naistina-dobra-ideq-za-malak-apartament-29-m-913g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.