Trending News
HomeКъщиСглобяема къща, която можете да построите за 1 ден

Сглобяема къща, която можете да построите за 1 ден

Руските архитекти Иван Овчинников, Олга Сандакова и Кирил Казаков са проектирали сглобяема ваканционна къща, която може да бъде сглобена и готова за използване за един ден.

Точно като част от мебелите на IKEA, модулната къща TOPOL 27 е направена от няколко части, които могат да се транспортират с кола и да се сглобят на място. За разлика от други подобни сглобяеми къщи, тази също се предлага напълно обзаведена с лампи, прибори за хранене и съдове. Разположен на 27 кв.м., къщата разполага със спалня, кухня, хол, баня и дрешник. Самата конструкция също е изградена от естествени материали, с дъбово дърво и черен метал за стени и камък за кухненски плотове.

„Мечтаехме да създадем къща, която купувачът да може да вземе от склада сам, да инсталира самостоятелно в същия ден и веднага да започне да използва, без да губи време за довършване, избор на мебели, кухни, съдове и декор “, казват архитектите.

 

 

Вижте и видео с доставка ТУК

Присъединете се към нашата фейсбук група Модерен дом

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment