НачалоАпартаментиРазкошен апартамент в Сао Пауло, проектирана от Фабио Галеазо

Разкошен апартамент в Сао Пауло, проектирана от Фабио Галеазо

Разкошен апартамент в Сао Пауло, проектирана от Фабио Галеазо

Намиращ се в Сао Пауло – Бразилия, този апартамент заема площ от 90 кв. метра и наскоро е цялостно обновен. В момента жилището се радва на актуален и стилен интериор, дело на бразилския дизайнер Фабио Галеазо. Реформите извършени тук дават не само свеж дизайн на апартамента, но и нови и по-големи пространства. Както сами ще забележите, дървото е основен материал в интериора на това прекрасно място. Всяка стая е красива по свой собствен начин, а всички те оформят един уютен дом със страхотна атмосфера.

Кухнята разполага с изцяло нов дизайн. Някои от стените са премахнати, а други заменени със стъкло. Също така, кухнята има достъп до красив балкон, позволяващ на собствениците да се насладят на сутрешното кафе или закуска навън. Използвани са главно неутрални цветове, допълвани от ярки багри, като тюркоазено, жълто или синьо. Във всяка част на жилището присъстват интересни произведения на изкуството. Силно впечатление правят разчупените и вградени в стената рафтове, върху които са поставени любимите арт предмети на собствениците. Интериорният дизайнер внимателно е съчетал мебели в модерен и ретро стил.

 

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.