HomeАпартаментиАпартамент в Сао Пауло, проектирана от Фабио Галеазо

Апартамент в Сао Пауло, проектирана от Фабио Галеазо

Апартамент намиращ се в Сао Пауло – Бразилия,  заема площ от 90 кв. метра и наскоро е цялостно обновен. В момента жилището се радва на актуален и стилен интериор, дело на бразилския дизайнер Фабио Галеазо. Реформите извършени тук дават не само свеж дизайн на апартамента, но и нови и по-големи пространства.

Апартамент в Сао Пауло, проектирана от Фабио Галеазо

Както сами ще забележите, дървото е основен материал в интериора на това прекрасно място. Всяка стая е красива по свой собствен начин, а всички те оформят един уютен дом със страхотна атмосфера.

Апартамент в Сао Пауло, проектирана от Фабио Галеазо

Кухнята разполага с изцяло нов дизайн. Някои от стените са премахнати, а други заменени със стъкло. Също така, кухнята има достъп до красив балкон, позволяващ на собствениците да се насладят на сутрешното кафе или закуска навън. Използвани са главно неутрални цветове, допълвани от ярки багри, като тюркоазено, жълто или синьо. Във всяка част на жилището присъстват интересни произведения на изкуството. Силно впечатление правят разчупените и вградени в стената рафтове, върху които са поставени любимите арт предмети на собствениците. Интериорният дизайнер внимателно е съчетал мебели в модерен и ретро стил.

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.