HomeВсекидневнаЦветни и неангажиращи идеи за вашата всекидневна

Цветни и неангажиращи идеи за вашата всекидневна

Както много пъти досега сме казвали – вашата всекидневна е мястото, в което прекарвате най – много време, докато сте вкъщи. Следователно, тази стая трябва да бъде удобна и полезна, да ви предразполага към почивка и да е декорирана така, както ви допада най-много.

Цветни и неангажиращи идеи за вашата всекидневна

Идеите, които сме подбрали този път са в стил “неглиже”. Те са изпълнени с различни и радващи окото цветови комбинации. Декорирайте вашия хол, както сметнете за добре. Важното е, когато влезете в него да се чувствате на мястото си. Подредете мебелите си така, че всичко необходимо да е близо до вас. Вземете си голям телевизор, поставете удобна масичка за кафе близо до дивана, украсете стените си с арт елементи и лавици за предмети и каквото друго ви хрумне, за да направите хола удобно и приятно място за вас и вашето семейство.
Коригирайте осветлението си.  Поставете допълнителни светлинни източници и добавете ключ-регулатор, за да можете лесно да управлявате силата на светлината.

Цветни и неангажиращи идеи за вашата всекидневна

Неангажиращите примери за дизайн на всекидневна в тази статия показват разнообразие от цветове, хитри идеи за използване на пространството и организация на мебелите. Възползвайте се от тях и си представете как би изглеждала вашата всекидневна, декорирана в стила, който сте си избрали.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.