НачалоАпартаменти10 Страхотни идеи за цветни стаи, които ще ви вдъхновят

10 Страхотни идеи за цветни стаи, които ще ви вдъхновят

10 Страхотни идеи за цветни стаи, които ще ви вдъхновят


Ако минималистичният декоративен стил се характеризира с прави линии и студени цветове, поп стилът е напълно противоположен. Подбрали сме няколко изумителни примери за украсени в поп стил стаи. Те са насочени към хората , които обичат да бъдат заобиколени от ярки и динамични цветове в своите домове.

Ако решите да се възползвате от нашите предложения и да декорирате някоя от стаите си в поп стил, не се страхувайте да смесвате ярки и различни цветове – точно там е тайната на този вид интериорен дизайн. Тук ще срещнете необикновени цветови комбинации, като например разположени жълти възглавнички до червено канапе или оранжева масичка за кафе до лилав диван.

Предимството на поп стила е, че той може да бъде приложен дори и когато вече имате напълно декорирана стая в тъмни цветове например. Можете изцяло да промените интериора като използвате няколко възглавнички с поп мотиви, промените завесите с такива в ярки цветове и добавите няколко поп-арт декоративни елемента. Като цяло получавате една чисто нова стая, изпълнена с динамика и свежест, без да се налага да сменявате мебели.
Няма да се разсърдим, ако споделите с нас какво ви е харесало и вдъхновило като използвате Facebook формата за коментари в края на статията 🙂

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.