НачалоАпартаментиПросторен апартамент с модерен дизайн от Дейвид Гуера

Просторен апартамент с модерен дизайн от Дейвид Гуера

Когато първото им дете започва да ходи на училище, родителите решават да купят този апартамент, оставяйки семейната вила за уикендите.

Семейството имало идеи за новото си жилище и ги споделило с дизайнера Дейвид Гуева. Те искали новия им дом да съчетава уютните аспекти, които до сега им предлагала семейната вила в провинцията с модерните тенденции и съвременните градски условия.

Стените, които разделяли всекидневната и терасата били разрушени и пространствата били обединени. Жизненото пространство във всекидневната се увеличило драстично, станало по-просторно и удобно.  Досегашният балкон се превърнал в кухненски бокс, удобен за вино с приятели или семейни вечери.

prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-1g

Цветовата гама е микс от топли и неутрални цветове, като естествените дървени материали подсилват провинциалното присъствие, с това и усещането за уют.

Изборът на обзавеждане, показва стремежа за създаване на място, което дава приоритет на уюта, елегантността и релаксацията. Мебелите са дело на различни световноизвестни брандове и дизайнери като Sérgio Rodrigues, De Padova и Minotti.

В целия апартамент, с изключение на мокрите помещения на пода, са поставени широки дъски от махагон, което отново показва стремежа към провинциалния стил и усещането за природа. Стените също са облицовани с дървени плоскости от розов махагон, кедър и канела.

Кухнята е едновременно модерна и уютна, отново благодарение на голямото разнообразие материали. Същата съвкупност от стилове забелязваме и в банята, която е меко казано красива.

prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-2g prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-3g prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-4g prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-5g prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-6g prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-7g prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-8g prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-9g prostoren-apartament-s-moderen-dizain-ot-deivid-guera-910g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.