НачалоАпартаментиМодерен апартамент в Москва с креативни дизайнерски решения

Модерен апартамент в Москва с креативни дизайнерски решения

Този очарователен апартамент, намиращ се на Ленински Авеню в Москва е дело на талантливите дизайнери от Telemak Ananyan. Те с радост споделят, че това е била една не лесна задача, но въпреки това са успели да оправдаят очакванията на собствениците .

Желанието на притежателите на апартамента било той да бъде с минималистичен дизайн. Те също така пожелали всекидневната и трапезарията да бъдат слети в едно голямо отворено пространство, вместо да се делят на отделни стаи. Имали и предпочитание за основния  цвят на стените и той бил белия.

Професионалистите дали всичко от себе си и успели да се справят с всяка една поставена задача, както може сами да се убедите. За да постигнат желаната цветовата схема, те включили в декора материали като травертин в млечно бял цвят и американски орех с шоколадов цвят. С използването на тези органични материали те постигнали целта си – минималистичен интериор с усещане за топлина и уют, благодарение именно на натуралните елементи.

moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-1g

Стремежа към светъл и лек интериор, ограничил поставянето на шкафове, етажерки и всякакви други мебели за съхранение до минимум. Въпреки това, в апартамента можем до открием места за съхранение на техника, книги и декоративни елементи вградени в самия интериор. Например в спалнята, стената срещу леглото е превърната в продълговат шкаф за телевизора, а над него е проектирана и етажерка за книги.

Фокусната точка на този модерен апартамент е големия аквариум, за който можем открито да кажем, че е великолепен. Той служи и като преграда между коридора и всекидневната.

Идеята за поставянето на аквариума, там и начина, по който е вграден в интериора, както и многобройните интересни дизайнерски решения, дават на този апартамент оценка от 5 звезди в нашата класация. Вие също може да оцените този проект, като отидете в долния край на страницата и използвате полето за оценка.

moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-2g moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-3g moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-4g moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-5g moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-6g moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-7g moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-8g moderen-apartament-v-moskva-s-kreativni-dizainerski-resheniq-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.