HomeАпартаментиПросторен апартамент с функционален и елегантен интериор

Просторен апартамент с функционален и елегантен интериор

В днешната статия ще се отправим на пътешествие до едно китно френско градче, намиращо се не далеч от Монако и носещо типично френското име Cap d’Ail. Там ни води един прекрасен апартамент с хармоничен и просторен интериор, дело на дизайнерското студио NG Studio.

prostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-1gОткриваме натуралните цветове на пясъка и камъка в невероятна комбинация с цветовете на небето и морето по здрач, които създават една успокояващата атмосфера във всяка една стая. Впечатлен от естествената красота на Cote d’Azur, талантливият екип на дизайнерското студио създава с лекота интериора, който предстои да разгледаме.

Архитектите споделят, че основния им стремеж в този проект е жилищните пространства да са елегантни и едновременно с това напълно функционални. Просторният апартамент е разделен на публична и частна зона за по-голям комфорт на собствениците.

Частната зона представлява общо пространство, разделено на три функционални блока (хол, кухня и трапезария), преливащи един в друг. Логичното продължение на хола е с открита тераса, която предлага уникални гледки и озеленени пространства. Ярко зелените акценти създават неприкосновена връзка с природата.

Апартаментът е внимателно проектиран, за да изглежда и да се усеща максимално елегантно, като насърчава собствениците да живеят един семпъл начин на живот в рамките на хармоничната атмосфера и функционалната среда, които създава интериора. Това е втория проект от NG Studio, който ви показваме в нашето издание (другия може да видите тук). Кой според вас е по-впечатляващ ?

prostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-2g prostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-3g prostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-4gprostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-5g prostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-6g prostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-7gprostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-8g prostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-9g prostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-910gprostoren-apartament-s-funktsionalen-i-eleganten-interior-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.