HomeАпартаментиМалък апартамент (25 м²) със семпъл и добре оптимизиран интериор

Малък апартамент (25 м²) със семпъл и добре оптимизиран интериор

В избора на жилище участват няколко важни критерии, един от които е неговия размер. Този фактор е може би най-важния от всички, но склонни ли сме да направим компромис с него? Повечето хора не биха си и помислили за закупуването на апартамент с площ, по-малка от 30 м², но такива жилища са все по-срещани и за напред тяхната наличност ще се увеличава. Причините за това са ясни – гъсто населените големи градове, които предлагат по-малко пространство за живеене. Вярно е, че един малък апартамент не винаги е най-доброто място за живеене, но защо един такъв дом да не е удобен и уютен? Всичко зависи от интериора …

malak-apartament-25-m-sas-sempal-i-dobre-optimiziran-interior-1g

Днес ще разгледаме един малък апартамент, който е прекрасен пример за казаното по-горе. В неговият случай са използвани няколко стратегии, за да се постигне комфорт и удобство, въпреки оскъдните 25 м², с които разполага. На първо място е семплия и неангажиращ декор. След това идва факта, че дори всеки малък предмет има своето място и има защо той да е там.

Цветовата палитра също е от изключителна важност и в случая допринася за по-уютното и приятно усещане на малкото пространство. Заложено е на неутралните цветове, като бяло, сиво и черно. Стените са бели и създават илюзията за по-голямо пространство. Въпреки това, във всяка стая има различни цветни акценти, които създават една по-ведра и раздвижена атмосфера.

Какво ще кажете за този малък апартамент?

malak-apartament-25-m-sas-sempal-i-dobre-optimiziran-interior-2g malak-apartament-25-m-sas-sempal-i-dobre-optimiziran-interior-3g malak-apartament-25-m-sas-sempal-i-dobre-optimiziran-interior-4gmalak-apartament-25-m-sas-sempal-i-dobre-optimiziran-interior-5g malak-apartament-25-m-sas-sempal-i-dobre-optimiziran-interior-6g malak-apartament-25-m-sas-sempal-i-dobre-optimiziran-interior-7gmalak-apartament-25-m-sas-sempal-i-dobre-optimiziran-interior-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.