НачалоКухняУдобен и красив интериор на малка кухня в бяло и зелено

Удобен и красив интериор на малка кухня в бяло и зелено

Кухнята – мястото, където някои от нас прекарват голяма част от времето си, където създаваме кулинарни изкушения или приготвяме нещо набързо. Без значение колко време прекарваме там, нашата кухня трябва да е удобна, практична и не на последно място с красив дизайн. Всичко това е трудно за постигане, особено, когато кухнята е малка по размери. Днес ще разгледаме една малка кухня, в която всичко това е постигнато, а нейният дизайн може да ви даде някои идеи и насоки.

udoben-i-krasiv-interior-na-malka-kuhnq-v-bqlo-i-zeleno-1g

Кухнята е част от не много голям апартамент, намиращ се в Русия и нейният дизайн е предназначен за млада двойка, водеща динамичен начин на живот. Работа, спорт, бизнес срещи, пътувания – такъв живот има определен ефект върху нуждите на собствениците, така че интериора на жилището, а в това число и на кухнята трябва да е напълно съобразен с тях.

Основните цветове са два – бяло и един невероятен нюанс на зеленото, който е възможно най-близко до този на естествената растителност. Комбинацията от двата цвята действа тонизиращо, придава сигурност, а белите гланцирани повърхности придават един модерен завършек на кухненското обзавеждане.

Три са основните критерии, върху които е работено, докато е изграждан интериора и това са функционалността, ергономията и лекотата на работа. Точно и това са критериите, по които са избирани и електрическите уреди, които са едновременно красиви, модерни и много функционални. Миялната машина, пералнята, печката с оптимален набор от програми и кафе машината – всички те са страхотни и много удобни.

И не на последно място, трябва да споменем и вградената в окачения таван вентилационна система, която прави кухнята възможно най-удобна и практична.

Вие какво мислите за тази малка, но прекрасна кухня?

udoben-i-krasiv-interior-na-malka-kuhnq-v-bqlo-i-zeleno-2g udoben-i-krasiv-interior-na-malka-kuhnq-v-bqlo-i-zeleno-3g udoben-i-krasiv-interior-na-malka-kuhnq-v-bqlo-i-zeleno-4gudoben-i-krasiv-interior-na-malka-kuhnq-v-bqlo-i-zeleno-5g udoben-i-krasiv-interior-na-malka-kuhnq-v-bqlo-i-zeleno-6g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.