HomeАпартаментиПросторен апартамент с артистичен интериор в Букурещ [72 м²]

Просторен апартамент с артистичен интериор в Букурещ [72 м²]

Днес ще ви покажем един малко по-различен интериорен дизайн, изпълнен с много изкуство и пространство. Ще разгледаме един току-що ремонтиран семеен апартамент в Букурещ с големина от 72 м², чийто интериорен проект е дело на студио Studio3plus.

Жилището се намира в новопостроена сграда, но в район изпълнен с много стари и исторически постройки, а това от своя страна повлияло на идеите на собствениците за визията на техния дом. Поставената задача към архитектите била те да създадат пространство със силна индивидуалност, което да притежава ярък и съвременен дизайн, така че младите собствениците да се почустват като у дома си.

prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-1g

Първият елемент, който се набива на очи е декорираната с невероятен фото тапет стена, която продължава от входа на апартамента до вратата на спалнята. Красивата картина дори е подписана от нейния автор, който е един много талантлив графичен дизайнер. Цветовете на този арт елемент са съобразени, така че да се впишат в интериора, в който преобладават структури от метал и мебели от масивна дървесина.

Както вече може би сте забелязали, жилището е в предимно индустриален стил, където на показ са бетона и други естествени материали. Дизайнът на мебелите, както и основните цветови комбинации, също са характерни за индустриалния градски стил, но намесата на мекия цвят на дървото и топлото осветление, създават приятна и уютна обстановка, въпреки студения гол бетон.

prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-2g prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-3g prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-4gprostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-5-1g

Кухнята е позиционирана на място, където преди ремонта се е намирала банята, което автоматично я прави малка, но не и неудобна. Кухненското обзавеждане е изцяло от дърво, което в съчетание с дървения под прави зоната да изглежда като едно цяло с останалото жилищно пространство. Кухнята и хола са разделени от декоративна стена от бетон, върху която е изграден стелаж за вино, като местата за бутилките представляват дупки директно в стената.

prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-6g

Жилището разполага с две бани с тоалетни, една обща и една с директен достъп от спалнята, като снимки и на двете помещения предстои да видите по-долу. Апартаментът показва един наистина интересен интериорен дизайн, съчетал в себе топлината от естественото дърво и хладния полъх на индустриалното присъствие. Всичко е добре балансирано, а силното арт присъствие успява с лекота да въздействие върху сетивата, създавайки приятно усещане.

prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-8g prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-910g prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-911g prostoren-apartament-s-artistichen-interior-v-bukuresht-72-m-plan

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.