Trending News
HomeАпартаментиПрекрасен апартамент в Полша с ярък индустриален дизайн

Прекрасен апартамент в Полша с ярък индустриален дизайн

Този просторен апартамент разполага с 150 кв.м площ и се намира в прекрасен и спокоен квартал във Варшава. Собствениците искали индивидуален дизайн, който да отрази независимия им начин на мислене.

За да подскажат на дизайнерите от Soma Architekci какви са техните желания, те им показали няколко снимки на американски лофтове и европейски апартаменти. Така се родила и концепцията на жилището – индустриален стил с модерни акценти и удобни мебели.

Интересното тук е, че собствениците на жилището имали няколко любими мебела, които искали да запазят и да поставят  в новия си дом. Лилавото легло в спалнята и пурпурният диван в хола наложили съвсем различни интериорни промени от първоначално замислените, но въпреки това дизайнерският екип се справил блестящо.

prekrasen-apartament-v-polsha-s-qrak-industrialen-dizain-1g

Жилището се състои от просторен хол, отделна кухня, два санитарни възела, спалня и домашен офис. Почти във всички помещения се усеща индустриалното присъствие, благодарение на материалите и цветовете използвани от архитектите, а именно масивен бетон, бели тухли, груб дъбов под и студени бели и сиви цветове.

Почти всички мебели в този дом са направени от естествени материали, в резултат, на което мястото е съвкупност от груба индустриална визия с уютна и приветлива атмосфера.

 

prekrasen-apartament-v-polsha-s-qrak-industrialen-dizain-7g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.