НачалоАпартаментиИнтериор на малък апартамент в София с площ от 52 кв.м [Студио INDESIGN]

Интериор на малък апартамент в София с площ от 52 кв.м [Студио INDESIGN]

Този път ще представим едно малко жилище в София със сравнителн по-големи размери от това, което ви показахме миналия път в статията за таванското помещение. Апартаментът, който ще разгледаме е с площ от 52 кв. м. и преди намесата на професионалистите от INDESIGN, разпределението на стаите било неподходящо за осъществяването на проект със съвременен и функционален дизайн.

Дизайнерите взели няколко кардинални решения и преобразили мястото, като по този начин придали повече обем и дори добавили нови помещения. За кухнята била отредена една малка ниша, която по никакъв начин не удовлетворявала нуждите на собствениците и това наложило преместването на една от вратите, за да се осигури достатъчно място за поставянето на дълга едноредова кухня. Малката ниша, която била предназначена за кухня се превърната в практичен дрешник, където се намерило място и за бойлер.

interior-na-malak-apartament-v-sofiq-s-plosht-ot-52-kv-m-studio-indesign-1g

Тоалетната и банята са обединени, за да се осигури по-голямо и удобно санитарно помещение.  Дизайнът там е изчистен, главно в бял цвят с приятни сини акценти. В дневната е направен интересен шкаф, който е оформен около една носеща колона и добавя допълнително място за съхранение. До него е поставена и масата за хранене, която в същото време играе ролята на разделител между кухнята и дневната.

interior-na-malak-apartament-v-sofiq-s-plosht-ot-52-kv-m-studio-indesign-2g interior-na-malak-apartament-v-sofiq-s-plosht-ot-52-kv-m-studio-indesign-3g

Спалнята е с коренно различен дизайн от този, който видяхте в дневната. Цветовете са приятни и отпускащи, като мебелите са с гланцирано покритие, което добавя допълнително модерно излъчване. Мебелите са интересни, нестандартни и напълно индивидуални.  Както в спалнята, така и в останалата част от жилището, обзавеждането е по проект на студио INDESIGN.

interior-na-malak-apartament-v-sofiq-s-plosht-ot-52-kv-m-studio-indesign-4g interior-na-malak-apartament-v-sofiq-s-plosht-ot-52-kv-m-studio-indesign-6g interior-na-malak-apartament-v-sofiq-s-plosht-ot-52-kv-m-studio-indesign-5ginterior-na-malak-apartament-v-sofiq-s-plosht-ot-52-kv-m-studio-indesign-7g interior-na-malak-apartament-v-sofiq-s-plosht-ot-52-kv-m-studio-indesign-8g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.