HomeАпартаментиЗащо този малък апартамент в Тел Авив струва 1.9 милиона долара ?

Защо този малък апартамент в Тел Авив струва 1.9 милиона долара ?

Като автор в Модерен Дом съм написал стотици статии с проекти за интериорен дизайн на апартаменти и къщи, а бройката на тези, който съм разгледал, отдавна съм забравил.  Досега не ми се беше случвало да попадна на проект, който така да ме грабне, че да започна да правя планове как бих могъл да направя своя апартамент да изглежда по подобен начин. Е днес, когато видях този страхотен апартамент, аз не просто се влюбих от пръв поглед, но и започнах да мечтая …

Апартаментът се намира зад небезизвесния площад Rabin Square в центъра на Тел Авив. Локацията на апартамента е много комуникативна, тъй като предлага 24-часов достъп до ресторанти, барове и супермаркети, намиращи се в непосредствена близост до жилището. В момента малкото жилище е обявено за продажба, като цената му е 1.9 милиона долара ( Може да направите справка тук )

apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-1g

Интериорът е съвкупност от смели дизайнерски решения, модерни декоративни елементи и футуристични форми, които предлагат една уютна и съвременна обстановка. Проектът носи името  TLV Get Away (Бягство от Тел Авив) и според дизайнерите стоящи зад него, името е олицетворение на същността на този дом, а именно жив и пленителен апартамент, който предлага бягство, далеч от градския шум и те въвежда в света на положителните мисли и емоции.

Дизайнът, цветовете и всички части на декора карат този апартамент да изглежда като дом. Въпреки, че е малък и компактен, интериорът се усеща като много просторен, чист и подреден. Може би едно от първите неща, които се забелязват тук е, че няма никакви остри ъгли, а само заоблени повърхности, но може би това е “нещото”, което пленява и прави мястото уютно и топло.

Декорът изглежда като “опаковано” в дърво. В жилището липсват врати, освен една плъзгаща се врата на спалнята, която добавя неприкосновенност на стаята. Присъстват различни декоративни елементи, като вази, картини с разнообразна тематика и стил, висящи маймунки от стените и още много други. Тази жизнена среда е идеална за хора, които търсят вдъхновение и креативност, а тук има по много и от двете.

И ако все още не сте си отговорили на въпроса, защо този малък апартамент струва 1.9 милиона долара – погледнете снимките в галерията.

apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-2g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-3g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-4g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-5g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-6g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-7g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-8g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-9g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-910g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-911g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-912g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-913g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-914g apartament-v-tel-aviv-koito-ne-biva-da-propuskate-915g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.