HomeАпартаментиПреди и след – Модерен апартамент в Маями, Флорида

Преди и след – Модерен апартамент в Маями, Флорида

Модерен апартамент носещ името “Horcasitas”  е наскоро завършен след цялостен ремонт и тотална реконструкция. Преди намесата на специалистите от DEN Architecture,  е бил най-обикновено помещение от 70-те години с овехтели мебели и стара боя по стените. Както сами ще видите, крайният резултат е зашеметяващ – жилището се е превърнало в модерно и вдъхновяващо място за живеене.

Преди и след - Модерен апартамент в Маями, Флорида

Дизайнерите са използвали много вградени мебели и шкафове, за да направят жилищните площи просторни, като по този начин предоставят на собствениците свобода на движение. Просторните монолитни форми в контрастиращи цветове, осигуряват плавен преход от една стая в друга.

Преди и след - Модерен апартамент в Маями, Флорида

И хола, и кухнята / трапезарията предлагат невероятна гледка към силуета на града.  Стаите са обгърнати от неутрални тонове, приятно съчетани с нежните дървени материали, използвани в интериорния дизайн. Барът в трапезарията е в ярко червен цвят, което преобръща целия декор и разчупва монотонната обстановка, създадена от неутралните цветове наоколо. И накрая, не може да не споменем използването на екологично чисти материали в интериорния дизайн. Голяма част от тях са рециклирани,а също така са използвани и регенерирани мраморни плочи и безвредни бои.

Ето и още снимки на апартамента след и преди ремонта.

predi-i-sled-moderen-apartament-v-maqmi-florida-3g predi-i-sled-moderen-apartament-v-maqmi-florida-4g predi-i-sled-moderen-apartament-v-maqmi-florida-5g predi-i-sled-moderen-apartament-v-maqmi-florida-6g predi-i-sled-moderen-apartament-v-maqmi-florida-7g predi-i-sled-moderen-apartament-v-maqmi-florida-8g predi-i-sled-moderen-apartament-v-maqmi-florida-9g

Снимки преди ремонта

predi-i-sled-moderen-apartament-v-maqmi-florida-910-g-sled

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.