Trending News
HomeАпартаментиМалък апартамент със свеж интериор в Букурещ

Малък апартамент със свеж интериор в Букурещ

Малък апартамент със свеж интериор в БукурещОтдавна не сме показвали примери за малък апартамент, така че ето един такъв. Вече многократно сме се убедели, че малките размери на едно жилище не са критерии за неговия красив дизайн и комфорт.  Творческите умове зад този проект са Моника Кордунеану и Паула-Мария Дута от Archinteriors

Ето и няколко думи написани за изданието Freshome от дизайнерите, описващи работата им:
“Този проект е изготвен за едностаен апартамент с хол, кухня и баня. Веднага след като видяхме пространството, ние решихме да му вдъхнем живот и да го направим подходящо за нашите клиенти- млада и енергична двойка. Създадохме един свеж, жив и ярък дизайн, който да ги накара да се почувстват у дома си. Апартаментът е проектиран така, че да бъде мястото, където младата двойка да може да се отпусне и презареди батериите си след работа – малък и модерен остров на спокойствието в  забързания и шумен град”.
Малък апартамент със свеж интериор в Букурещ

Много ни впечатли техниката на дизайнерите за разделяне на зоните, чрез използване на различни цветови палитри. Зоните за релакс в топли бежови цветове, контрастират приятно с по-активните места, които са откроени в зелени тонове.  Това добавя динамично докосване в малкия, но добре планиран апартамент.

Малък апартамент със свеж интериор в Букурещ svej-apartament-s-malki-razmeri-v-bukuresht-4g svej-apartament-s-malki-razmeri-v-bukuresht-5g svej-apartament-s-malki-razmeri-v-bukuresht-6g svej-apartament-s-malki-razmeri-v-bukuresht-7g svej-apartament-s-malki-razmeri-v-bukuresht-8g svej-apartament-s-malki-razmeri-v-bukuresht-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.