HomeАпартаментиКрасив и светъл интериор на два малки апартамента, сляти в един

Красив и светъл интериор на два малки апартамента, сляти в един

Големите и тежки ремонти на апартаменти раждат едни от най-добрите и гениални идеи за интериора. Те са много трудни, тъй като поставят големи ограничения, но в крайна сметка винаги се получава нещо наистина интересно, за което си заслужава да пишем.

Намираме се в квартал Гастаун, Ванкувър, където ще разгледаме трансформацията на два малки апартамента в един голям и просторен дом, които ще даде на едно младо семейство нужното пространство и уют. Професионалистите от студио Splyce Design използват сливането на двата апартамента, за да създадат някой наистина впечатляващи зони и да предложат на своите клиенти един свеж и просторен интериор с достатъчно пространство за всичко, от което имат нужда.

krasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-1g

Интериорът на новополучения апартамент е до голяма степен облечен в бяло, като върху част от обзавеждането и таваните са поставени дървени плоскости. Благодарение на тях се постига така необходимият визуален контраст в жилището, а също така светлият интериор се чувства по-уютен и топъл. Апартаментът е разделен на две зони, които са представлявали двата отделни апартамента (в края на статията може да видите етажните планове преди и след сливането). В едното “крило” на апартамента се намира неговия вход, дневната зона, спалнята за гости и терасата, а в другото е голямата основна спалня. По средата им откриваме кухнята и трапезарията.

Главната спалня ни изненадва със своята елегантност и шикозната собствена баня, която е напълно отворена към леглото. Дизайнерите са помислили и за моментите, когато ще е нужно уединение и са предвидили три плъзгащи се панела, които бързо и лесно закриват иначе прозрачните стени на банята. Другото място в този апартамент, което ни направи голямо впечатление е обширната тераса, която е разделена от всекидневната със стъклени плъзгащи се врати.

Насладете се на красивият и светъл интериор на този апартамент, като разгледате и останалите снимки от неговата виртуална обиколка.

krasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-2g krasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-3g krasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-4gkrasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-5g krasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-6g krasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-7gkrasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-8g krasiv-i-svetal-interior-na-dva-malki-apartament-slqti-v-edin-9g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.