HomeКъщиКак ремарке за превоз на кон се превърна в уютен дом ?

Как ремарке за превоз на кон се превърна в уютен дом ?

Показвали сме ви много интересни трансформации на превозни средства в подвижни жилища, но определено това е най-интересното превъплащение според нас. Това е едно еко ремарке предназначено за превоз на кон, което е превърнато в интересен и удобен дом. Идеята на собственика дошла след като той преживял няколко неприятни туристически случки, свързани с хотелите и настаняването му в тях. Проблема бил в това, че собственикът на интересното жилище притежава голям ротвайлер и обичал да пътува с него, но в повечето хотели омаловажавали нуждите на кучето и се отнасяли с него неподобаващо.

kak-remarke-za-prevoz-na-kon-se-prevarna-v-uiuten-dom-1g

Един ден той решил, че след като намирането на добър хотел е трудна задача, може сам да си създаде хотелска стая, която ще взема със себе си и където той и кучето му ще се чувстват удобно. Така се появила тази странна къща на колела.

Интериорният дизайн е в минималистичен стил, като ясно се забелязват скандинавски аспекти. Тъй като мястото е ограничено, всичко вътре е прецизно изработено и е отделено много време за проектирането на мебелите. Те от своя страна са мултифункционални и не заемащи място. В изработката на проекта са използвани много екологични материали, като например, облицовката на стените е направена от рециклиран картон.

Дървеният материал, който е използван в направата на мебелите е в много светъл цвят, което визуално разширява размера на пространството. Въпреки, че е тясна, подвижната стая предлага много удобства. Тя има собствен санитарен възел с течаща топла вода, кухненски кът с печка, кафе машина и хладилник, както и разтегаема спалня, която изглежда изненадващо удобна.

kak-remarke-za-prevoz-na-kon-se-prevarna-v-uiuten-dom-2g kak-remarke-za-prevoz-na-kon-se-prevarna-v-uiuten-dom-3g kak-remarke-za-prevoz-na-kon-se-prevarna-v-uiuten-dom-4gkak-remarke-za-prevoz-na-kon-se-prevarna-v-uiuten-dom-5g kak-remarke-za-prevoz-na-kon-se-prevarna-v-uiuten-dom-6g kak-remarke-za-prevoz-na-kon-se-prevarna-v-uiuten-dom-7g kak-remarke-za-prevoz-na-kon-se-prevarna-v-uiuten-dom-8g

Източник – treehugger

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.