Trending News
HomeАпартаментиНестандартен и изключително функционален малък апартамент [37 м²]

Нестандартен и изключително функционален малък апартамент [37 м²]

Нестандартен – думата, която описва най-добре проектите, върху които се фокусира Модерен Дом и които вие, нашите читатели харесвате най-много. Днешния случай може да бъде олицетворение на тази дума – от самото задание на клиента през идеята до неговото изпълнение.

Проектът, който носи заглавието Pivot е дело на архитектурното студио Architecture Workshop PC и в най-общи линии представлява драстична реконструкция на малко студиото в Ню Йорк. Актуализираният интериор осигурява пространство за модерен хол, голяма трапезария, домашен офис, кухня и невероятна тайна спалня.

nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-1g

Всички зони, които споменах по-горе са побрани в 37 м² отворено пространство и на всичкото отгоре жилището не изглежда тясно! Интериорът е изграден предимно от дърво, като на места то е оставено в естествената му форма или пък е решено в искрящо бял цвят.

В жилищният интериор е заложено на мултифункционалността. Голяма част от мебелите са вградени, трансформиращи се или крият в себе си функции невидими на пръв поглед. Несъмнено най-интересната и стойностна трансформация в това жилище откриваме в лицето на подвижната стена, която позволява основното помещение да се радели на две части и така да се появи “скритата спалня”.

Скритата спалня предлага голям набор от функции, като например скрито в стената легло, няколко гардероба и множество места за съхранение. Интериорът на спалнята е семпъл, естествения цвят на дървото е навсякъде, а едно малко прозорче в подвижната стена осигурява визуален контакт с останалата част от жилището.

От другата страна остава достатъчно място, където са разположени малката кухненска част и всекидневната зона, която от своя страна предлага разтегателен диван с възможност за настаняване на гости за пренощуване. Близо до кухнята забелязваме маса с регулируема височина, която може да се използва за домашен офис или като допълнителна повърхност по време на вечеря с гости.

Сега ви предлагам да разгледате всички снимки показващи детайлно, как работи и какво предлага този интересен интериорен проект.
nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-2g nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-3g nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-4g nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-5g nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-6gnestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-7g nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-8g nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-9g nestandarten-i-izkliuchitelno-funktsionalen-malak-apartament-37-m-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment