HomeOFFтопикСъчетание на модерен и ретро стил в къща на повече от 300 години

Съчетание на модерен и ретро стил в къща на повече от 300 години

Днес реших да разнообразя деня ви с един интериор, събрал в себе си следите на времето. Обект на нашето внимание е малка къщичка, намираща се Корнуол, Великобритания. Интересното при нея е, че тя е построена през далечната 1680 година и до днес е запазила много от оригиналната си архитектура и аспекти от интериора, променял се през годините.
sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-1g
Въпреки, че отвън къщата изглежда малка и изморена, вътре има достатъчно място за живеене и много интересен интериор.
Къщата е строена в типичен английски стил – ниски тавани, малки прозорци и твърди каменни стени и въпреки че оригиналният интериор не се понравил много на новите собственици, след леките корекции, които направили, жилището се превърнало в едно страхотно място.
Интериорът е интересна смесица от модерен и ретро стил, като на места са запазени елементи датиращи още от самото начало на съществуването на тази стара къща. Нека минем набързо през стаите, след което ще ви оставя да се насладите на фотографиите, които показват в детайли тази интересна жилищна среда.
В хола има прекрасна камина, която създава топла и уютна обстановка в основното помещение. Спалнята е решена в ретро стил, а в детската стая преобладава малко по-модерния стил на обзавеждане. Кухнята е просторна, с прекрасна трапезария, в която влиза много естествена светлина, благодарение на големите прозорци, гледайки към вътрешния двор на къщата.

sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-2g sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-3g sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-4g sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-5g sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-6gsachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-7g sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-8g sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-9g sachetanie-na-moderen-i-retro-stil-v-kashta-na-poveche-ot-300-godini-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment