HomeАпартаментиПросторен проект за апартамент със съвременна и провокативна визия

Просторен проект за апартамент със съвременна и провокативна визия

Скандален, интересен, мистериозен, провокативен – думи, все подходящи да опишат интериорния проект, който предстои да ви покажа в тази статия. Проектът е предназначен за млад и енергичен мъж и е дело на интериорния дизайнер Максим Низковин.
Собственикът на жилището работи от вкъщи и обича да прекарва време с приятели у дома, харесва модерното и предпочита семплите и функционални неща. Всички тези и други негови желания са взети под внимание от дизайнера и са отразени в настоящия проект. Нека го видим!
prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-1
Интериорът на жилището е смесица между модерен градски и индустраилен стил, като тъмните цветове доминират, превръщайки жилището в страхотно място за един млад мъж. Апартаментът има интересна Г-образна форма и е с големина от 103 м², разпределени между голяма всекидневна с кухня, домашен офис, просторна спалня и балкон с големи размери.
Както споменах по-горе, собственикът на жилището обича да прекарва времето си в големи компании от приятели у дома, поради което в интериора на новото му жилище са предвидени много места за настаняване на гости. Големият диван в хола предлага комфортно място за гледане на филм или футболен мач, а удобният бар с четири седящи места зад него прибавя още едно страхотно място за настаняване на гости.
Остъкленият балкон е сякаш част от интериора на спалнята, тъй като е разделен от нея с големи стъклени плъзгащи се врати. Балконът е превърнат салон с удобна мекла мебел, предлагащ уютна обстановка и прекрасни градски гледки.
prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-2
prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-4 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-6 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-8 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-910 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-912
prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-3 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-5 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-7 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-9 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-911
prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-914
Собственикът на апартамента се занимава с писане на сценарии за реклами и кратки видео клипове, така че офиса му е съобразен с неговата професия. В стаята откриваме светла и просторна обстановка с много свободно пространство и изобилие от естествена светлина.
Целият интериор следва една основна линия, която е инспирирана от любимия филм на собственика –  криминалния сериал на HBO „Истински детектив“ (True Detective). В жилището откриваме множество препратки към сериала, като например картините и дизайнерските осветителни тела, приличащи на клетка за птици, поставени на балкона.
prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-915 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-916 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-917 prostoren-proekt-za-apartament-sas-savremenna-i-provokativna-viziq-plan

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment