Trending News
HomeАпартаментиМодерен проект за малък апартамент с младежка визия

Модерен проект за малък апартамент с младежка визия

Днес ще разгледаме един все още неосъществен проект за малък апартамент, предназначен за младеж, който обича да прекарва време с приятели у дома. Спряхме се на него, тъй като младежа имал няколко интересни изисквания към интериорните дизайнери, чието изпълнение смятаме, че ще ви бъде интересно. Основната задача на дизайнерите била да създадат светъл интериор в модерен стил, използвайки евтини материали за декорация, обзавеждане и оборудване, без никаква следа от класически стил.

proekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-1g

За да постигнат това, дизайнерите планирали разрушаването на част от стените, тъй като апартамента е едностаен, а целта била създаването на жилище с няколко леснодостъпни зони. Така например, голяма част от стената между кухнята и хола е премахната, като сливането им е създало една по-удобна и интересна стая. Любимият цвят на младежът е син и както може да забележите проектантите са се съобразили с това.

В малкият хол е поставен двоен диван, масичка за кафе, модулна секция, голям телевизор и страхотна декоративна камина. В кухнята мястото е стигнало за удобно кухненско обзавежда с вграден хладилник, готварска печка, скрита пералня, дори и маса за хранене. Спалнята е много малка и там нещата са по-нагъсто, но пък за сметка на това е много уютно. Неутралните цветове придават простор на стаята, а изобилието от системи за съхранение помагат на собственика да забрави за ограниченото пространство.

Както в последните няколко проекта за малки апартаменти, които ви показваме, така и тук, балконът е усвоен. Той е разделен на две части – едната за работа, другата за отдих. Зоната за почивка е оборудвана с малка масичка и два стола, а работният кът е логично снабден с бюро и рафтове  за документи и книги.

proekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-2g proekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-3g proekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-4gproekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-5gproekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-6gproekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-7gproekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-8gproekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-9gproekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-912g proekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-913g proekt-za-moderen-malak-apartament-s-mladejka-viziq-914g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.