HomeАпартаментиМодерен италиански апартамент с изискан интериор

Модерен италиански апартамент с изискан интериор

Когато заговорим за интериор, италианският дизайн е синоним на стил, изисканост и елегантност. Италианците са известни с това, че имат отличен вкус, а техните къщи и апартаменти са отражение на любовта им към семейството и топлината на семейното огнище. Интериорите са изискани, грациозни и безупречно подредени, поддържайки идеален баланс между красивия външен вид и максималния комфорт и функционалност. За да ви покажем нагледно, че всичко изречено до момента е така не само на теория, но и на практика, ще ви дадем един подходящ пример.

moderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-1g

Жилището, което ще разгледаме днес, показва един просторен интериор, в който можем да видим последните тенденции от света на съвременния италиански дизайн.

Апартаментът се намира в Кремона, а неговия дизайн завладява от още от първия поглед, показвайки стил, простота и комфорт. Изборът на цветове се свежда до няколко светли нюанса и неутрални тонове, които противно на очакванията, не правят интериора монотонен, а напротив – той е изключително приятен и въздейства отпускащо.

Антрето ни води в едно голямо и добре планирано общо пространство, в което елегантно са разположени всекидневна, трапезария и кухня. Всички детайли в помещението са изпипани – всяка мебел има своето предназначение, всеки материал взаимодейства с останалите, а цветовете са спокойни и създават усещания за гостоприемност и домашен уют.

Разгледайте и останалата част от стаите, които са показани детайлно в снимките по-долу. Надявам се, че ще успеете да се докоснете до хармонията и изискаността, която излъчва този италиански интериор.

moderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-2g moderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-3g moderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-4gmoderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-5gmoderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-6gmoderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-7gmoderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-8gmoderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-9gmoderen-italianski-apartament-s-iziskan-interior-910g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.