Trending News
HomeКухняПроект, който показва бъдещето на кухненския интериор

Проект, който показва бъдещето на кухненския интериор

Една от основните цели на интериорния дизайн в кухнята е той да работи в полза на живеещите в жилището и да бъде максимално функционален. За да бъде такъв един кухненски интериор, то той трябва да предлага четири основни неща – достатъчно голяма работна площ, свобода и лекота на движение, достатъчен брой места за съхранение с голям капацитет и не на последно място визия, отговаряща с изискванията на неговите собственици.

В този материал ще обърнем внимание на един кухненски интериор, който въпреки скромните си размери, съчетава в себе си качествата на голяма кухня, трапезария и всекидневната. Нека ви покажа как е постигнато всичко това …

proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-1g

Кухнята е част от апартамент, включен в предаването “Дачный Ответ” по руската телевизия НТВ и представлява иновативен проект, който освен кухня, трябва да бъде и всекидневна, и трапезария. По думите на дизайнерите, такъв тип мултифункционална зона все повече се налага като един добре работещ модел, когато говорим за нуждите на съвременния живот.

В този проект виждаме как чрез използване на иновативни и креативни модели, кухнята успява да предложи достатъчно големи работни площи, който чрез комбинация от движения могат да се превърнат в печка или мивка, например. Огромно впечатление прави и изобилието от места за съхранение, които са буквално навсякъде и имат разнообразно предназначение.

proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-2g proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-3g proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-4g proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-5g

Един необичаен елемент, който забелязваме тук е телевизорът, монтиран върху кухненския плот. Това се налага, поради наличието на удобна чил зона на отсрещната стена.

Това е един интересен и иновативен проект, който може би ни показва в какви посоки ще се развива итнериорния дизайн на съвременната кухня. Креативните решения, които позволяват трансформацията на работните площи, както и поставянето на чил зона директно в кухненския интериор превръщат това в един достоен проект, който заслужава вашето внимание.

proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-6g proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-7g proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-8g proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-9gproekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-910gproekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-913gproekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-914gproekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-915gproekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-16gproekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-917gproekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-911
proekt-koito-pokazva-badeshteto-na-kuhnenskiq-interior-912

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.