Trending News
HomeАпартаментиМодерен апартамент в Германия показва зашеметяващ интериор

Модерен апартамент в Германия показва зашеметяващ интериор

Ние обичаме съвременния шикозен стил, който все повече и повече виждаме в новите итериорни проекти. Той силно заимства идеи и форми от градския полу-минимализъм, но това е друга тема. Днес ще разгледаме един луксозен немски апартамент, творение на дизайнера Александър Зензура.

Апартаментът показва наистина зашеметяващ интериорен дизайн и сме сигурни, че за тези от вас, които харесват модерния стил, той ще е истински шедьовър. Чистите и добре подредени линии са комбинирани с плюшени текстури с цел създаване на дом, който наистина обединява ергономията и естетиката по един ослепителен начин.

Влезли през входната врата, гостите на този дом се озовават в просторна всекидневна с отворен план с невероятно чист въздух, благодарение на натуралната “вентилация” в лицето на изобилстващата растителност. Изкуственото осветление е съвършено планирано, като са комбинирани висящи осветителни тела с вградени в тавана лунички.

Фокусната точка в тази стая е големия сив диван, който предлага много място за сядане. Точно зад него е свежият, стъклен балкон, входа, на който е обграден от растителност. Тази естествена зеленина добавя необходимите свежест и колорит на апартамента. Ергономичната кухня в бяло с мраморни плотове допълва перфектно прекрасната трапезария.

С помощта на хладните неутрални нюанси и приглушените тонове, апартаментът притежава успокояваща и изискана среда, която излъчва лукс на всяка крачка. Столовете в трапезарията изглеждат много интересно, а техния драматичен дизайн ги превръща в художествени допълнения към интериора.

Голямата и добре изглеждаща спалня следва стила и цветовата схема на апартамента. Спалнята изглежда минималистичн, благодарение на доминиращите бял и сив цвят.

Ярките цветове в детската спалня я правят страхотна, а децата със сигурност я обожават. Жълтия цвят е комбиниран със страхотен син нюанс и неутрални акценти, което придава на стаята много характер. Детската стая, въпреки и малка е разделена на две зони – едната за забавление, а другата за учене и сериозни занятия.

Върховата точка в този апартамент е банята. Ще се въздържим от коментар за нея и ще оставим това на вас.

 

 

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.