НачалоАпартаментиМалък апартамент в Одеса със семпъл, но практичен дизайн

Малък апартамент в Одеса със семпъл, но практичен дизайн

Липсата на пространство в жилищата отдавна не е проблем и главен критерии за един апартамент, например. Съществуват много и различни начини, чрез които можем да направим едно малко пространство да се усеща по-просторно и да пренасочим вниманието си от размера към прекрасните декорации и хитрите интериорни решения.

studio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-1g

Този апартамент се намира в Одеса и представлява студио с ограничени размери. Фактът, че пространството е малко, някак остава на заден план пред просторната му визия. В действителност размера тук няма значение, важен е дизайна. Интериорните решения използвани в този апартамент го правят много уютен и гостоприемен, въпреки че са семпли и не привличащи внимание. За да се избегне стесняването на стаите, дизайнът е проектиран да бъде минималистичен и функционален, но без да се пренебрегва стилът и фактора „УОУ“.

Цялостната концепция на жилището е много семпла, а липсата на ненужни предмети прави стаите ефирни и просторни. Стените са в бяло, което е позната практика при малките помещения. Повечето мебели също са в бяло, а дивана в хола е в кафяв цвят, които добавя топлина в стаята. Заедно с дървения под те допринасят за една земна и елегантна атмосфера.

Интересен елемент в интериора е разделителят между всекидневната и антрето. Той е от дърво и е снабден с интересни вертикални рафтове за книги и други тънки предмети.

studio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-2g studio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-3g studio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-4g studio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-5gstudio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-6g studio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-7g studio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-8g studio-v-odesa-sas-sempal-no-praktichen-dizain-9g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.