HomeАпартаментиМодерен апартамент с прекрасен интериор в топли цветове

Модерен апартамент с прекрасен интериор в топли цветове

Този прекрасен и модерен апартамент се намира във Варшава, Полша. Целият интериорен проект е дело на дизайнерите от Nasciturus Design, които доста са се постарали, както сами ще забележите. Мебелите са луксозни и в същото време практични и удобни. Интериорният дизайн е много топъл, благодарение на “земната” цветова палитра и естествените материали, които проектантите са използвали.
Модерен апартамент с прекрасен интериор в топли цветове Модерен апартамент с прекрасен интериор в топли цветове
Основният цвят използван в декора е кафявия, който се допълва от дървените подове – идеалния начин за добавяне на топло докосване в една стая. Като цяло, жилищната площ е много добре балансирана по отношение на цветовете. Забелязват се и други акцентиращи тонове в декора на жилището. При мебелите, освен красивият кафяв диван, виждаме и светло сив килим и черна масичка за кафе.
moderen-apartament-s-prekrasen-interior-i-topla-tsvetova-palitra-3g moderen-apartament-s-prekrasen-interior-i-topla-tsvetova-palitra-4g
Спалнята е изключително красива и стилна. Цветовата комбинация от бяло и кафяво я представя като спокойна и приятна. Силно впечатление прави дългата бяла дъска над прелестното платформено легло, както и шикозния полилей.
moderen-apartament-s-prekrasen-interior-i-topla-tsvetova-palitra-5g moderen-apartament-s-prekrasen-interior-i-topla-tsvetova-palitra-6g moderen-apartament-s-prekrasen-interior-i-topla-tsvetova-palitra-7g moderen-apartament-s-prekrasen-interior-i-topla-tsvetova-palitra-8g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.