Trending News
HomeДекорацияНай-забавните и интересни декоративни елементи за дома

Най-забавните и интересни декоративни елементи за дома

Декоративното оформление на интериора е процес, който изисква специално внимание. Всички знаем, че ползването на добре познатите ни техники, като симетрия и правилен подбор на цветове, ще ни помогне за получаването на по-добри крайни резултати. Въпреки това, понякога е желателно да си вземете почивка от всички правила и ограничения и да действате смело – така, както на вас ви харесва. Това би било лесно да се постигне, а още по-лесно ще е, ако използвате някои от аксесоарите, които сме подбрали в нашия списък. Повечето от показаните в статията атрибути не са достъпни на българския пазар, но това не трябва да ви спира. Харесайте си нещо, “откраднете” идеята и направете желания от вас аксесоар, така както ви харесва.
Ето я и колекцията от аксесоари, които се надяваме да ви покажат забавната страна на декорацията. Част от нещата могат да бъдат и страхотни идеи за подаръци

Възглавничката Petit Beurre

vazglavnica-biskvitka
Популярната малката възглавничка с форма на курабийка. Приблизителните и мерки са  38 х 45 х 12, изработена е от памук и полиестер и като цяло изглежда “вкусно”.

Библиотеката Face Shelving

biblioteka-lice
Face Shelving е един от най-забавните елементи в нашата колекция, който може лесно да интегрирате във вашият дом. Уникалното при тази библиотека с формата на лице е, че в зависимост от подредбата на книгите, може да имитирате различни лицеви настроения и физиономии.  Още снимки може да намерите тук

Библиотеката Hole in the Floor

dupka-v-zemqta
Тези малки библиотеки приличащи на шкафове излизащи от земята имат гениален дизайн наречен “дупка в пода”. Идеални са в случай на малко помещение и малък брой притежавани книги.

Да скрием “жицата” със стил

skrivane-kabel
Всеки има кабели в дома си и всеки знае, че понякога е невъзможно всички те да бъдат скрити. В този случай, вместо да се опитвате да ги скриете – покажете ги, но преди това ги украсете и превърнете в красива част от интериора.

Изтривалката Slide to unlock

stelka-slide-to-unlock
Известният надпис “Slide to unlock”, познат ни от мобилните телефони на Apple, ще постави усмивки върху лицата на вашите гости, още преди да са влезли в дома ви. Стелката е страхотна и би била идеалният подарък за ваш приятел с ново жилище.

Часовник “Яйцата са готови”

chasovnik-tigan-qice
Този леко смешен стенен часовник е във формата на тиган и дори има готово за “сервиране” яйце. Може да се превърне в интересна и забавна декорация за вашата кухня, както и в страхотна идея за подарък. Може да го намерите в Амазон

Кухненска ракъвица Like

fb-like-rakavica
Ако обичате да се мотаете във социалната мрежа Фейсбук – това е за вас. Един страхотен подарък за някой ваш приятел- подарък, който задължително ще му помага в кухнята.

Да подпрем вратата с 100$ банкнота

100-dolara
На всеки му се е случвало да има проблем с масата или шкафа – клати се ! При появата на този проблем, най вероятно подпирате клатещия се мебел с парче хартия. Защо да не го направите със банкнота от 100$ ? Въпросната “подпиралка” е много забавен елемент, който ще весели вас и вашите гости.

Очила – огледало

ochila-ogledalo
Вероятно и друг път сте се оглеждали в чифт очила, но със сигурност не и в такива с подобни размери. Снимката говори достатъчно за този модел интересно огледало.

Възглавничките Ctrl Alt Del 

vazglavnici-ctrl-alt-del
Всъщност това са само калъфки за възглавници, но не може да им се отрече – страхотни са!

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.