Trending News
HomeДетска стаяИдеи за стаята на вашето бебе

Идеи за стаята на вашето бебе

Да чакаш дете е нещо невероятно. Иска ти се всичко да е перфектно и да знаеш, че си готов да посрещнеш “големия” човек. Много е важно стаята, в която мъника ще прекара първите си няколко години, да бъде готова още преди той да се появи на бял свят.

Идеи за стаята на вашето бебе
Може би сте се чудили как да я обзаведете, какво да сложите вътре и какви цветове да използвате, за да накарате рожбата си да се чувства комфортно? Ние сме приготвили няколко идеи, който ще ви помогнат в избора на цветове, декорации и мебели.

Идеи за стаята на вашето бебе
Преди да започнете с планирането на стаята, трябва да знаете какво точно търсите-  дали искате балансирана цветова палитра или весела комбинация от цветове, материали и текстури, къде искате да е поставено детското креватче – в центъра на стаята или в ъгъла?  Материалите, от който ще са изработени мебелите също са от голямо значение, а най-вече тези за детско креватче. Препоръчваме ви да изберете спални комплекти от органичен памук.
20-sveji-idei-za-staqta-na-vasheto-bebe-3g
Уверете се, че това, което искате е това, от което имате нужда. Щом детето ви ще расте в тази стая, постарайте се  средата, която го заобикаля, да допринесе за сладките му сънища. Правилният подбор от цветове, десени, материали и линии, могат да допринесат за създаването на зашеметяваща и модерна детска стая – стая, която ще се превърне в първия спомен на детето ви.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.