НачалоДетска стая20 Свежи идеи за стаята на вашето бебе

20 Свежи идеи за стаята на вашето бебе

20-sveji-idei-za-staqta-na-vasheto-bebe-1g
Да чакаш дете е нещо невероятно. Иска ти се всичко да е перфектно и да знаеш, че си готов да посрещнеш „големия“ човек. Много е важно стаята, в която мъника ще прекара първите си няколко години, да бъде готова още преди той да се появи на бял свят. Може би сте се чудили как да я обзаведете, какво да сложите вътре и какви цветове да използвате, за да накарате рожбата си да се чувства комфортно? Ние сме приготвили 20 идеи, който ще ви помогнат в избора на цветове, декорации и мебели.

20-sveji-idei-za-staqta-na-vasheto-bebe-2g
Преди да започнете с планирането на стаята, трябва да знаете какво точно търсите-  дали искате балансирана цветова палитра или весела комбинация от цветове, материали и текстури, къде искате да е поставено детското креватче – в центъра на стаята или в ъгъла?  Материалите, от който ще са изработени мебелите също са от голямо значение, а най-вече тези за детско креватче. Препоръчваме ви да изберете спални комплекти от органичен памук.
20-sveji-idei-za-staqta-na-vasheto-bebe-3g
Уверете се, че това, което искате е това, от което имате нужда. Щом детето ви ще расте в тази стая, постарайте се  средата, която го заобикаля, да допринесе за сладките му сънища. Правилният подбор от цветове, десени, материали и линии, могат да допринесат за създаването на зашеметяваща и модерна детска стая – стая, която ще се превърне в първия спомен на детето ви.

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.