HomeOFFтопикКонрад Резорт 5*, Рангали, Малдивите

Конрад Резорт 5*, Рангали, Малдивите

Награждаваният Комплекс Конрад 5* на о. Рангали, Малдивите, разположен на 2 частни острова, предлага плажни и водни вили насред мили от идилични плажове с бял пясък и непокътнати рифове.

Намиращ се в приказно ъгълче на Малдивите, този луксозен комплекс 2 пъти е избиран за „Най-добър хотел в света“ и още няколко пъти за „Най-добър комплекс“.

Конрад Рангали разполага с 50 луксозни водни вили, 79 екзотични плажни вили и 21 невероятни СПА вили с допълнителни частни помещения.

 

Комплексът има и 7 ресторанта от световна класа, както и 4 бара. Флагман е уникалният Итхаа Подводен Ресторант, който е на 16 фута под морското равнище и е първият в света изцяло стъклен подводен ресторант с несравнима 180 градусова панорама и гледки от морския живот.

По предварителна заявка, подводният ресторант може да бъде превърнат и в частен апартамент, вечеря с шампанско и закуска в леглото!

 

Разгледайте още великолепни хотели в статията ни Най-великолепните хотели в света, които трябва да видите 

 

Комплекс Конрад

Снимки: Hilton Worldwide

 

 

 

 

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment