Trending News
HomeАпартаментиКомбинация от творчески детайли в един апартамент

Комбинация от творчески детайли в един апартамент

Този апартамент показва оригинален и неповторим стил, носещ почерка на талантливите дизайнери от Blu Water Studio. Проектът носи името “The Vale Apartments” и се намира в Куала Лумпур, Малайзия. Интериорът показва една почти бохемска атмосфера, вдъхновяващи съвременни детайли и едно специфично спокойствие, което трудно се постига, когато основния акцент е стремежа към модерното.

Апартаментът е с отворен план към почти всички жилищни площи, което го превръща в едно цяло и задължава плавното преминаване от една стая в друга. Дизайнерите са заложили на творческото разположение на мебелите и декоративните детайли, в резултат на което се е получила една уютна и хармонична обстановка.

Комбинация от творчески детайли в един апартамент

 

Ако отделите достатъчно време, за да разгледате снимките от статията, ще откриете много и все интересни оригинални детайли.Интериорът на това жилище несъмнено вдъхновява. Силно впечатление правят страхотните графики върху стените, нестандартните мебели и креативните форми на някои осветителни тела. Изключително докосващ детайл от апартамента са двете спални. Те показват едно спокойно пространство и подтикват към релаксация и позитивни чувства.

На вас апартамента хареса ли ви? Чувствайте се свободни да коментирате видяното в статията.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.