Trending News
HomeКъщиКъща N70 от Fran Silvestre Arquitectos

Къща N70 от Fran Silvestre Arquitectos

Днес ви представяме проект на Fran Silvestre Arquitectos. Екипът на Fran Silvestre Arquitectos разкрива своята къща N70 като най-малката от така наречената серия NIU. Цялостната серия от жилища на NIU са замислени като нов тип жилище, което дава приоритет на подобреното качество и минималните разходи. Архитектите в базираното във Валенсия студио непрекъснато проучват иновативни методи на строителство, за да постигнат пространства, които са устойчиви и красиви.

Дизайнерският екип на Fran Silvestre Arquitectos организира своята малка къща N70 на едно ниво с просто оформление. Основата е разделена между спалнята, или нощната зона от една страна, и социалните пространства, или дневната зона, от другата. Мокрите помещения, разположени в центъра, разделят двете зони.

 

 

Проект на Fran Silvestre Arquitectos

Снимки: fernandogguerra

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment