HomeАпартаментиИнтериор от бъдещето в черно и бяло [Geometrix Design]

Интериор от бъдещето в черно и бяло [Geometrix Design]

Това което предстои да се случи и да бъде създадено, ние наричаме бъдеще. Близко или далечно, то е загадка – няма нищо сигурно, само предположения и догадки. А бъдещето се създава от хора, които се осмеляват да поемат в различна посока, да са първи в това, което правят и да са различни като цяло. Интериорният дизайн е сфера, която се променя динамично, всеки ден. Модерните днес стилове, цветове и текстури, утре вече са в миналото, заменени от нови. Но има дизайнери, които прескачат модерните “днес и утре” елементи и създават интериори, които сякаш “идват от бъдещето”.

interior-ot-badeshteto-v-cherno-i-bqlo-geometrix-design-1g

Показвали сме ви и друг път апартаменти от футуристичното портфолио на Geometrix Design, но този път от дизайнерската компания са надскочили себе си. Ще разгледаме последния техен проект, носещ заглавието Axiomа. Жилището е голямо (130 м²) и позволява на дизайнерите да се развихрят, поемайки голяма отговорност с черно-бялата си концепция, която сякаш идва от едно измерение в бъдещето, където роботите и други подобни футуристични елементи са нещо обичайно.

За този проект амбициозните дизайнери се придържали към няколко основни фокусни точки – монохромен интериор, лишен от ненужни подробности, но с много силно изразен и уникален характер. Интериорът наподобява на декори от филм, разказващ за високотехнологичното бъдеще. Голяма част от мебелите и стените са покрити с бял гланц, който допълнително увеличава футуристичното усещане в жилището. Стъклото също заема главна роля в жилището и е използвано за разделител между кухнята и всекидневната. Всъщност доста трудно можем да разберем кога една зона свършва и започва нова, тъй като стиловете в различните пространства са умишлено уеднаквени.

Интериорното студио е оставило своя почерк и тук, както и във всеки друг свой проект, като е наблегнато на правилните геометрични фигури. Всички линии са прави и отличаващи се, описващи различни фигури, създавайки интересни декоративни елементи.

interior-ot-badeshteto-v-cherno-i-bqlo-geometrix-design-2g interior-ot-badeshteto-v-cherno-i-bqlo-geometrix-design-3ginterior-ot-badeshteto-v-cherno-i-bqlo-geometrix-design-7g interior-ot-badeshteto-v-cherno-i-bqlo-geometrix-design-8g interior-ot-badeshteto-v-cherno-i-bqlo-geometrix-design-9ginterior-ot-badeshteto-v-cherno-i-bqlo-geometrix-design-910ginterior-ot-badeshteto-v-cherno-i-bqlo-geometrix-design-911g

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.