НачалоВсекидневнаСтрахотен дизайн на всекидневна и кухня, обединени в едно

Страхотен дизайн на всекидневна и кухня, обединени в едно

Напоследък все по-често ни задавате въпроси, свързани с обзавеждането на всекидневна и кухня, намиращи се в едно помещение. Това всъщност е едно широко разпространено и много удобно решение за малки до средни жилища, където функционалността е една от главните цели на интериорния дизайн. Изборът на визия и правилното съчетание от стилове играе ключова роля в обединяването на двете помещение, така че трябва да бъдете внимателни при планирането на вашия дом. За да ви улесним, ще ви покажем един пример за много добро сливане на хол, кухня и трапезария в една стая.

strahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-1g

Ще разгледаме „Gray Sky“ – един стилен апартамент, намиращ се в Санкт Петербург, Русия и по-точно неговите хол, кухня и трапезария. След като разгледате снимките включени в галерията ни по-долу, ще откриете една доста добре обзаведена и тактично подредена ежедневна зона с много вдъхновяващи елементи и идеи.

Неутралните нюанси на сиво и синьо, смесен с орехови тонове придават на мястото елегантна и приветлива атмосфера. С високите си тавани (малко над три метра) и с многото си прозорци, апартаментът се чувства просторен и добре осветен през деня. Завесите от пода до тавана създават магическа атмосфера, допринасяйки към цялостното усещане за спокойствие, което мястото излъчва.

Телевизорът е вграден в интересна рамка с рафтове и шкафове от двете му страни, които създават допълнително място за съхранение, а осветителните тела със златни мотиви прибавят динамика към интериора.

strahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-2g strahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-3g strahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-4gstrahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-6gstrahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-7gstrahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-8gstrahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-9gstrahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-910gstrahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-911gstrahoten-dizain-na-vsekidnevna-i-kuhnq-obedineni-v-edno-912g

Сподели

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.