Trending News
HomeКухняИндукционната система за готвене е безпроблемна и много лесна за работа.

Индукционната система за готвене е безпроблемна и много лесна за работа.

Индукционната система за готвене е безпроблемна и много лесна за работа. Всичко, което трябва да направите, е да поставите силиконовата подложка Lapitec Chef върху работния плот, за да активирате сензорните контроли и да включите системата. Подложката е ключът, без нея индукционният модул и контролерите няма да бъдат активни, а работния плот е като всеки друг кухненски плот, оличаващ се само по малките гравюри, които са подравнени с контролерите на подложката.

Lapitec Chef позволява лесно почистване и съхранение, така че плотът да може да се използва за други дейности като приготвяне на храна, подреждане  на чинии и провеждане на събирания. Интересното е, че Lapitec е 100% синтерован камък и освен това не е порест, неабсорбиращ, както и устойчив на химикали, което го прави идеален както за вътрешни, така и за външни кухни. Можете да изберете да имате два или четири ринга за готвене за вашата индукционна система.

 

Прочетете и Какъв хладилник за вграждане да изберем

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment