HomeНовиниХотели за домашни любимци. Лукс и спокойна среда.

Хотели за домашни любимци. Лукс и спокойна среда.

Всеки обича да се поглези от време на време, в това число и нашите космати домашни приятели. За повечето хора те са не просто домашни любимци, а обичани членове на семейството и заслужават да живеят най-добрия сладък и приятен живот. Понякога се налага да пътувате на места, където е проблем да вземете с Вас домашния си любимец. За тези случаи в последните години набира популярност една нова услуга, благодарение на която четирикракият Ви приятел може да отиде на собствена ваканция. Не говорим за стандартното място за настаняване на котки или кучета, а за плюшен курорт за домашни любимци, който се предлага в комплект с малко лукс като гурме храна, частни апартаменти и дори понякога СПА център. Точно така – досещате се – това е хотел за домашни любимци.

Ние от Модерен дом решихме да Ви запознаем с услугите и интериора, които предлагат някои от най-добрите хотели за домашни любимци по света.

Верига хотели за домашни любимци Pooch

Цялостната концепция на тези хотели е, че Вашият приятел ще се чувства по-скоро като в петзвезден хотел за хора, отколкото като в място за настаняване на кучета. Разбира се, има обзаведени и индивидуални апартаменти.

Удобствата включват:

Басейн с дежурен спасител

Doggy Spa, пълен с ароматерапевтично къпане и масаж, лапи, маски за муцунките, грим, миене на зъби и др.

Фитнес центърът в хотела, включително с бягаща пътека и управление на храненето. Вътрешни игрища с истинска трева. Денонощен достъп до уеб камера се предлага на собствениците на гостите, отседнали в Presidential and Palace Suites, както и на всички игрища.

Родителите на домашните любимци могат да си ги вземат 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Изработени по поръчка хотелски апартаменти със стъклени врати позволяват на персонала лесно да следи гостите.

На всички гости се предоставя планирано хранене, денонощно наблюдение, внимание към всякакви специални нужди, включително прилагане на лекарства и дежурни ветеринарни грижи.

Courier Times и New Jersey Monthly, най-добрият хотел за кучета е k-9 Resorts.

Със сигурност там знаят как да се отнасят правилно с Вашето кученце.

Освен целодневните грижи, някои от техните специални удобства включват:

Звукоизолирани стаи

Вградени плазмени телевизори

Прозорци с изглед на открито

Луксозни постелки за кучета

Изворна вода на Евиан

Кучешки сладолед

Кучешко легло Gucci

Гурме вечери

Canis Resort, Мюнхен, Германия

Canis Resort имат по-интересна концепция от горните два хотела. Това са хижи за кучета, проектирани от известни архитекти (Хелго фон Майер, в сътрудничество с градинския архитект Андреас Кичерер), и основна сграда, създадена в стил Bauhaus.  Canis Resort в Мюнхен предлага уникална и органична атмосфера за Вашето куче.

Мястото също може да се похвали с обучени гледачи на кучета, които да отговарят на всички нужди на Вашето куче, като грим, упражнения, физиотерапия и уелнес лечение, включително първоначална 90-минутна терапевтична сесия.

Всяка хижа за един домашен любимец разполага с къщичка, собствено легло и просторна градина. Подът на всяка кучешка хижа е покрит с одеяла на CANIS RESORT COLLECTION. Както текстилните материали, одеялата също са изработени от естествени влакна, които са сертифицирани като антибактериални и хипоалергенни.

 

Услугата хотел за домашни любимци набира скорост и в България. Има интересни хотели, ситуирани в София и околностите, както естествено във Варна, Бургас, Велико Търново. Всичко това улеснява собствениците да могат да оставят любимците си в спокойна среда и сигурни ръце.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Leave A Comment