НачалоOFFтопикХората са много различни, но има два основни типа …

Хората са много различни, но има два основни типа …

Хората са много различни, но има два основни типа …

Напоследък в интернет пространството се появиха забавни илюстрации, показващи двата основни типа хора, различаващи се коренно по действията, навиците и възгледите си. Ние обичаме забавните и нестандартни неща и след като попаднахме на една такава поредица не се стърпяхме и решихме да я споделим с вас.

Изображенията, които сме подбрали показват ежедневните решения, които вземаме, навиците, които сме си изградили с времето, и които приемаме за нормални и правилни. Ще останете изненадани, колко от нещата които правите имат своя противоположност и колко много хора ги правят „неправилно“. Колекцията от изображения е наречена „2 Kinds of people“ и е дело на художникът Joao Rocha (известен арт директор от Лисабон, Португалия).
horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-1g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-2g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-3g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-4g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-5g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-6g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-7g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-8g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-9g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-910g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-911g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-912g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-913g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-914g horata-sa-mnogo-razlichni-no-ima-dva-osnovni-tipa-915g

Сподели
Оцени статията

Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са iНтериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

tdeliev@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.