HomeOFFтопикОткриха къщата на Дядо Коледа!

Откриха къщата на Дядо Коледа!

Коледа отмина и след като веселия старец свършил своята работа се отправил към дома. Тази година обаче, решихме да го проследим и да открием къде живее и къде прекарва голяма част от времето си. Както и може би очаквахте, това е шега, но не изцяло. Ние наистина намерихме къщата на Дядо Коледа, макар и той да не живее там.

Според сайта за недвижими имоти Zillow, точно така изглежда дома на любимия ни празничен персонаж – Дядо Коледа. Стойността на имота се оценява на близо 700,000 щатски долара. Santa’s House (Къщата на Дядо Коледа) е къща с дървена конструкция и площ от 232 квадратни метра, която датира от далечната 1822 г., намираща се в идилично зимно селце в среда на Северния полюс.

Интериорът е сякаш взет от приказка, с рустикален стил и красива коледна тема, а снежният пейзаж навън подканва към приключения в гигантските зимни преспи. Имотът включва работилница за изработване на подаръци, вход, предназначен само за елфи и конюшня за елените. Звучи съблазнително, нали? Вижте снимките и решете сами.

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Comments

Leave A Comment