Trending News
HomeКъщиЕто как трябва да изглежда една модерна градска къща

Ето как трябва да изглежда една модерна градска къща

Днес ще поговорим за модерните градски къщи, намиращи се в покрайнините на града, които все по-бързо набират популярност, засенчвайки апартаментите в централните части, предлагайки чист въздух, свобода и много повече място. Животът в къща е в пъти по-удобен от този в апартамент и може би всеки от нас знае плюсовете на това, но в тази статия няма да говорим на тази тема, а ще засегнем въпроса за структурирането и дизайна на градските къщи, като разгледаме един конкретен пример, съчетал в себе си една перфектна концепция, архитектура и интериорен дизайн.

Намираме се в западния квартал на Канзас сити, за да посетим и разгледаме резиденция №1653, чиято архитектура и интериорен дизайн са дело на студио Studio Build. В основата на модерната къща стои идеята за пълноценен и удобен живот, примесен с всички бонуси, които може да даде една къща в градски условия.

eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-1g
eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-2g

Разположена на повече от 260 м² новопостроената къща е не само красива и вдъхновяваща – тя предлага някои удобства и функции, които са особено полезни и желани в големите градове. Една от тези функции е приземният гараж, които подсигурява спокойното паркиране на две коли, а друга екстра която къщата предлага е огромният брои прозорци, а респективно с това и обилното количество естествена светлина, която навлиза във всяка една от стаите.

Разпределението на зоните в къщата е направено по най-логичния начин – всяка зона заема отделен етаж. Така на първия етаж е разположена социалната зона, предлагаща голяма всекидневна, кухня и трапезария, а на втория етаж е частната зона, която пък може да се похвали с една главна спалня, две спални за гости, както и мокро помещение, две бани и тоалетни. Територията на целия трети етаж е запазена за работа – там е разположен домашния офис, който признавам си, е наистина впечатляващ.

Какво ни впечатли най-много в интериора на къщата?

Несъмнено най-впечатляващата част от интериора на тази градска къща е главната спалня и по-точно прилежащата й баня. Вратата за банята е вградена в големия гардероб, намиращ се в спалнята, като по този начин тя остава напълно скрита. Веднага щом влезем в банята нещо друго привлича вниманието ни и това не са нейната големина или пък наличието на удобна вана и отделен душ. Таванът над част от банята е премахнат, а над него е капандурата на покрива на къщата, която позволява на естествената светлина да прониква в помещението – гениално!

За да видите тази, както и всички други изненади, които предлага къщата ви предлагам да се насладите на висококачествените фотографии, които следват. Може също така да прегледате и това видео в Youtube→, направено в процеса на довършителните работи в жилището, показващо архитектурата и интериорния дизайн в детайли.

eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-3g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-4g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-5g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-6g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-7g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-8g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-9geto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-910g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-911g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-912g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-913g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-914g

eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-etaj-3
eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-etaj-1
eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-etaj-2

 

Share With:

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорният дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.