НачалоКъщиЕто как трябва да изглежда една модерна градска къща

Ето как трябва да изглежда една модерна градска къща

Ето как трябва да изглежда една модерна градска къща

Днес ще поговорим за модерните градски къщи, намиращи се в покрайнините на града, които все по-бързо набират популярност, засенчвайки апартаментите в централните части, предлагайки чист въздух, свобода и много повече място. Животът в къща е в пъти по-удобен от този в апартамент и може би всеки от нас знае плюсовете на това, но в тази статия няма да говорим на тази тема, а ще засегнем въпроса за структурирането и дизайна на градските къщи, като разгледаме един конкретен пример, съчетал в себе си една перфектна концепция, архитектура и интериорен дизайн.

Намираме се в западния квартал на Канзас сити, за да посетим и разгледаме резиденция №1653, чиято архитектура и интериорен дизайн са дело на студио Studio Build. В основата на модерната къща стои идеята за пълноценен и удобен живот, примесен с всички бонуси, които може да даде една къща в градски условия.

eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-1g
eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-2g

Разположена на повече от 260 м² новопостроената къща е не само красива и вдъхновяваща – тя предлага някои удобства и функции, които са особено полезни и желани в големите градове. Една от тези функции е приземният гараж, които подсигурява спокойното паркиране на две коли, а друга екстра която къщата предлага е огромният брои прозорци, а респективно с това и обилното количество естествена светлина, която навлиза във всяка една от стаите.

Разпределението на зоните в къщата е направено по най-логичния начин – всяка зона заема отделен етаж. Така на първия етаж е разположена социалната зона, предлагаща голяма всекидневна, кухня и трапезария, а на втория етаж е частната зона, която пък може да се похвали с една главна спалня, две спални за гости, както и мокро помещение, две бани и тоалетни. Територията на целия трети етаж е запазена за работа – там е разположен домашния офис, който признавам си, е наистина впечатляващ.

Какво ни впечатли най-много в интериора на къщата?

Несъмнено най-впечатляващата част от интериора на тази градска къща е главната спалня и по-точно прилежащата й баня. Вратата за банята е вградена в големия гардероб, намиращ се в спалнята, като по този начин тя остава напълно скрита. Веднага щом влезем в банята нещо друго привлича вниманието ни и това не са нейната големина или пък наличието на удобна вана и отделен душ. Таванът над част от банята е премахнат, а над него е капандурата на покрива на къщата, която позволява на естествената светлина да прониква в помещението – гениално!

За да видите тази, както и всички други изненади, които предлага къщата ви предлагам да се насладите на висококачествените фотографии, които следват. Може също така да прегледате и това видео в Youtube→, направено в процеса на довършителните работи в жилището, показващо архитектурата и интериорния дизайн в детайли.

eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-3g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-4g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-5g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-6g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-7g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-8g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-9geto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-910g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-911g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-912g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-913g eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-914g

eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-etaj-3
eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-etaj-1
eto-kak-trqbva-da-izglejda-edna-moderna-gradska-kashta-etaj-2

 

Сподели
Оцени статията

Ива Делиева - Автор и главен редактор на онлайн изданието Модерен дом. Определя себе си като всестранно развита личност с множество интереси, като едни от най-силно изразените са интериорния дизайн и архитектурата. Обича да пише за различното, за иновациите и се стреми да открива необичайното, дори и в най-обичайните неща.

support@moderendom.net

Няма коментари

Sorry, the comment form is closed at this time.